Косачки VIKING

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 63110112406
Електрическа косачка VIKING ME 235
-4%
Електрическа косачка VIKING ME 235
Цена: 297.26лв.311.41лв.
Арт. No: 63200112400
Електрическа косачка VIKING ME 339
-4%
Електрическа косачка VIKING ME 339
Цена: 444.89лв.466.07лв.
Арт. No: 63380112400
Електрическа косачка VIKING ME 443
-4%
Електрическа косачка VIKING ME 443
Цена: 517.70лв.542.35лв.
Арт. No: 63500113409
Бензинова косачка VIKING MB 248
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 248
Цена: 529.67лв.554.90лв.
Арт. No: 63500113418
Бензинова косачка VIKING MB 248 T
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 248 T
Цена: 686.70лв.719.40лв.
Арт. No: 63380113400
Бензинова косачка VIKING MB 443
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 443
Цена: 697.25лв.730.45лв.
Арт. No: 63710113404
Бензинова косачка VIKING MB 253
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 253
Цена: 713.21лв.747.17лв.
Арт. No: 63380113410
Бензинова косачка VIKING MB 443 T
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 443 T
Цена: 806.98лв.845.40лв.
Арт. No: 63580113430
Бензинова косачка VIKING MB 448 TX
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 448 TX
Цена: 816.95лв.855.85лв.
Арт. No: 63710113414
Бензинова косачка VIKING MB 253 T
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 253 T
Цена: 862.84лв.903.92лв.
Арт. No: 63580113410
Бензинова косачка VIKING MB 448 T
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 448 T
Цена: 936.65лв.981.25лв.
Арт. No: 63400113401
Бензинова косачка VIKING MB 545
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 545
Цена: 1052.10лв.1102.20лв.
Арт. No: 63400113406
Бензинова косачка VIKING MB 545 T
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 545 T
Цена: 1153.95лв.1208.90лв.
Арт. No: 63640113440
Бензинова косачка VIKING MB 650 T
-4%
Бензинова косачка VIKING MB 650 T
Цена: 1362.90лв.1427.80лв.