Бензинови косачки

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 63500113424
Бензинова косачка STIHL RM 248
-4%
Бензинова косачка STIHL RM 248
Цена: 518.00лв.545.00лв.
Арт. No: 63380113405
Бензинова косачка STIHL RM 443 с ширина на косене 41 см
-5%
Бензинова косачка STIHL RM 443 с ширина на косене 41 см
Цена: 664.00лв.699.00лв.
Арт. No: 63710113408
Бензинова косачка с STIHL RM 253 ширина на косене 51 см
-5%
Бензинова косачка с STIHL RM 253 ширина на косене 51 см
Цена: 702.00лв.739.00лв.
Арт. No: 63400113402
Бензинова косачка STIHL RM 545с кош за трева
-3%
Бензинова косачка STIHL RM 545с кош за трева
Цена: 1027.00лв.1059.00лв.
Арт. No: 63640113441
Бензинова косачка STIHL RM 650 T с функция 3 в 1
-3%
Бензинова косачка STIHL RM 650 T с функция 3 в 1
Цена: 1337.00лв.1379.00лв.
Арт. No: 63740113401
Бензинова косачка STIHL RM 655 V с функция 3 в 1
-3%
Бензинова косачка STIHL RM 655 V с функция 3 в 1
Цена: 1686.00лв.1739.00лв.