Корди STIHL

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 00009304300
Корда STIHL CF3 Pro Ø 24 мм x 350 м
Цена: 26.00лв.
Арт. No: 00009304313
Корда STIHL CF3 Pro Ø 27 мм x 270 м
Цена: 26.00лв.
Арт. No: 00009304303
Корда STIHL CF3 Pro Ø 24 мм x 700 м
Цена: 47.00лв.
Арт. No: 00009304304
Корда STIHL CF3 Pro Ø 27 мм x 550 м
Цена: 47.00лв.