Косачки VIKING

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 63110112406
Електрическа косачка VIKING ME 235
-9%
Електрическа косачка VIKING ME 235
Цена: 283.10лв.311.41лв.
Арт. No: 63200112400
Електрическа косачка VIKING ME 339
-9%
Електрическа косачка VIKING ME 339
Цена: 423.70лв.466.07лв.
Арт. No: 63380112400
Електрическа косачка VIKING ME 443
-9%
Електрическа косачка VIKING ME 443
Цена: 493.05лв.542.35лв.
Арт. No: 63500113409
Бензинова косачка VIKING MB 248
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 248
Цена: 504.45лв.554.90лв.
Арт. No: 63500113418
Бензинова косачка VIKING MB 248 T
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 248 T
Цена: 654.00лв.719.40лв.
Арт. No: 63380113400
Бензинова косачка VIKING MB 443
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 443
Цена: 664.05лв.730.45лв.
Арт. No: 63710113404
Бензинова косачка VIKING MB 253
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 253
Цена: 679.25лв.747.17лв.
Арт. No: 63380113410
Бензинова косачка VIKING MB 443 T
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 443 T
Цена: 768.55лв.845.40лв.
Арт. No: 63580113430
Бензинова косачка VIKING MB 448 TX
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 448 TX
Цена: 778.05лв.855.85лв.
Арт. No: 63710113414
Бензинова косачка VIKING MB 253 T
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 253 T
Цена: 821.75лв.903.92лв.
Арт. No: 63580113410
Бензинова косачка VIKING MB 448 T
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 448 T
Цена: 892.05лв.981.25лв.
Арт. No: 63400113401
Бензинова косачка VIKING MB 545
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 545
Цена: 1002.00лв.1102.20лв.
Арт. No: 63400113406
Бензинова косачка VIKING MB 545 T
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 545 T
Цена: 1099.00лв.1208.90лв.
Арт. No: 63640113440
Бензинова косачка VIKING MB 650 T
-9%
Бензинова косачка VIKING MB 650 T
Цена: 1298.00лв.1427.80лв.