Ножици за жив плет STIHL

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 48180113506
Електрическа ножица STIHL HSE 42
-9%
Електрическа ножица STIHL HSE 42
Цена: 212.00лв.233.20лв.
Арт. No: 45150113510
Акумулаторна ножица STIHL HSA 25
-9%
Акумулаторна ножица STIHL HSA 25
Цена: 235.00лв.258.50лв.
Арт. No: 48120113509
Електрическа ножица STIHL HSE 61
-9%
Електрическа ножица STIHL HSE 61
Цена: 296.00лв.325.60лв.
Арт. No: 42280112926
Бензинова ножица STIHL HS 45
-9%
Бензинова ножица STIHL HS 45
Цена: 455.00лв.500.50лв.
Арт. No: 48510113525
Акумулаторна ножица STIHL HSA 66
-9%
Акумулаторна ножица STIHL HSA 66
Цена: 456.00лв.501.60лв.
Арт. No: 42420112900
Бензинова ножица STIHL HS 46 C-E
-9%
Бензинова ножица STIHL HS 46 C-E
Цена: 819.00лв.900.90лв.
Арт. No: 42370112941
Бензинова ножица STIHL HS 82 R
-9%
Бензинова ножица STIHL HS 82 R
Цена: 1039.00лв.1142.90лв.
Арт. No: 42370112952
Бензинова ножица STIHL HS 82 T
-9%
Бензинова ножица STIHL HS 82 T
Цена: 1039.00лв.1142.90лв.